Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
Filnamn: SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-46fdBildstorlek: 1920x1080
Foto: /SVT
Kocken Anders Samuelsson reser genom Sverige för att upptäcka nya smaker och spännande råvaror.
Bilder
Video
Läs mer
Sändningar
Övrigt
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-46fd_720x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-1b5c_720x1080.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-7013_304x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-81e5_720x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-3caa_720x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-7704_720x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-319e_720x405.jpg
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E00-dedf_720x405.jpg
EP1
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E01-ff45_720x405.jpg
EP4
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E04-8878_720x405.jpg
EP4
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E04-1553_270x405.jpg
EP5
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E05-77e2_720x405.jpg
EP5
SVT-ANDERSMATRESA-2021-E05-3aeb_720x1080.jpg
27 mars 20.50
Anders matresa
Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
Sänds även:
31 mars 19.50
28 april 13.35
Anders matresa
För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
Om programmet
Säsong | 1 |
Antal avsnitt | 5 |
Genre | Fritid & Fakta |
Ursprungsland | Sverige |
Avsnittsinformation | |
HD | Ja |
Textning via Text-TV | Ja |
Svensk text | Nej |
Talade språk | Svenska |